Вашингтон, окръг Колумбия – Съобщението в WhatsApp пристига с цветна инфографика, подчертаваща

...
Вашингтон, окръг Колумбия – Съобщението в WhatsApp пристига с цветна инфографика, подчертаваща
Коментари Харесай

Индийската диаспора е разделена, докато офисът на Моди лобира сред феновете на САЩ да повлияят на гласуването

Вашингтон, окръг Колумбия –  Съобщението в WhatsApp идва с цветна инфографика, подчертаваща голям брой достижения от десетилетното ръководство на индийския министър председател Нарендра Моди. То включва малко съпоставяне на статистически данни за стопанската система, образованието, опазването на здравето, обществените схеми и развиването на инфраструктурата сред интервала на Bharatiya Janata Party (BJP) на Моди и предходното държавно управление на в този момент опозиционната Конгресна партия.

По всеки индикатор тези инфографики демонстрират, че Индия се оправя по-добре под ръководството на Моди. Това е тип обръщение, с което политическите партии бомбардираха индийците през последните няколко месеца, до момента в който в страната се организират най-големите избори в света с близо един милиард гласоподаватели.

Но получателите на това съответно известие не са индийски гласоподаватели: те са членове на голямата индийска диаспора в Съединените щати и отвън тях, които са насърчавани да препратят тези известия на родственици и при...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР